Zoo tweetują podobne do Yelp recenzje gatunków zwierząt i są przezabawne

Wszystkie Nowości
Strona główna Wszystkie wiadomości Śmiech Zoo tweetują podobne do Yelp recenzje gatunków zwierząt i są zabawne
  • Wszystkie nowości
  • Śmiech

Zoo tweetują podobne do Yelp recenzje gatunków zwierząt i są przezabawne

Przez Good News Network - 13 marca 2018

Zookeeperzy przenoszą debatę „kot kontra pies” na wyższy poziom.

„Jesteśmy FANDĄ czerwonej pandy. Niskie koszty utrzymania. Samo czyszczący. W komplecie dodatkowy puch. #rateaspecies pic.twitter.com/zB23VVWQiy

- Minnesota Zoo (@mnzoo) 9 marca 2018 r

Eksperci ds. Ochrony przyrody i dzikich zwierząt publikują przezabawne oceny gatunków zwierząt w stylu recenzji zakupów online.

Le Mile zaskoczony. Myślałem, że zamówiłem robot Roomba, ale to znakomicie posprzątało mój ekosystem. Jedynym minusem jest wymiotowanie pocisku. Ogółem 5 gwiazdek, kupiłby ponownie po pijanemu. #rateaspecies pic.twitter.com/5fDfHiaWNq

- Katherine O'Reilly (@DrKatfish) 9 marca 2018 r

Trwający żart po raz pierwszy rozpoczął się, gdy zoo w Oregonie napisało na Twitterze zdjęcie wydry z podpisem: „4/5 gwiazdek. Ogólnie bardzo dobre pierwsze wrażenia. Solidnie zbudowany, całkowicie gotowy na zimę i wodoodporny. Jest tylko w kolorze brązowym, ale dla mnie to naprawdę plus. #RateASpecies. ”

⭐ bardzo niezadowolony z wysyłki. Zamówiłem żabę i dostałem ten wielki stopiony stos. #rateaspecies pic.twitter.com/6pj9D2HcED

- Slartibartfast (@shtoopy) 9 marca 2018 r

Od tego czasu dziesiątki specjalistów od dzikich zwierząt, akwariów i stron zoo przyłączyło się do boju z zabawnymi recenzjami #RateASpecies.

⭐⭐⭐ HYBRYDOWA CAT / SNAKE
Niezwykle piżmowy. 5/6 kończy się ostro i ostro. Trzyma się jak puszysty makaron. Ale fantastyczne, jeśli chodzi o opiekę nad niechcianymi psami preriowymi wzdłuż twojej nieruchomości. # Rateaspecies pic.twitter.com/I7euo0S3GJ

- Tyger (@TygerWDR) 9 marca 2018 r

Trend ten nie był również wyłączny dla specjalistów od dzikiej przyrody - inni użytkownicy Twittera napisali również dość popularne recenzje.

⭐⭐⭐ NIE OCZEKIWANE
Kolor nie jest pokazany (nawet ZAMKNIĘCIE !!!), powinien być drapieżnikiem, ale po prostu siedzi cały dzień na rozgrzanej skale i pozwól żółwiom chodzić po nim (jeśli drapieżniki są tak różne, powinieneś powiedzieć ludziom) również brakuje jednego palca u nogi? ? #rateaspecies pic.twitter.com/5EAdkDN5D4

- CA AcademyOfSciences (@calacademy) 9 marca 2018 r

Hashtag #RateASpecies jest dość podobny do konkursu #CuteOff, który wybuchł wśród zoo na Twitterze w styczniu 2017 roku.

AS BYŁEM PODWÓJNY
Byłem sceptyczny, ale to naprawdę działa! Nie możesz po prostu włożyć żadnego drzewa kangura. Musisz upewnić się, że masz odpowiedni rodzaj. Szukaj etykiet takich jak „Matschie's” lub „Goodfellow's”, aby wiedzieć, że to prawdziwa okazja.
#rateaspecies pic.twitter.com/8fy8dU74fK

- Woodland Park Zoo (@woodlandparkzoo) 9 marca 2018 r

Parki i ogrody zoologiczne w całym kraju rywalizowały o to, kto ma najładniejszego mieszkańca - i chociaż najmniejszy jeleń świata mógł wygrać wybory parlamentarne, Seattle Aquarium upomniało ich zdjęciem swojej nowonarodzonej wydry.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ A + VINTAGE ROADSTER
Pomimo kilku poważnych aktualizacji projektu od epoki lodowcowej, godna inwestycja dla obecnych i przyszłych miłośników. Bezkonkurencyjne przetwarzanie tlenu i stała prędkość lądowa. Niezwykle rzadkie, ale mam nadzieję, że nie na długo. # Rateaspecies pic.twitter.com/Dqa0Gp7Q7m

- Zoo i ogrody botaniczne w Los Angeles (@LAZoo) 9 marca 2018 r

Sprawdź więcej z tych zabawnych tweetów na następnej stronie…

1 2 Coffee Cup

Chcesz poranną dobrą nowinę?


  • TAGI
  • Dzikiej przyrody
  • Zabawa
  • Zwierząt
  • ogród zoologiczny
  • Zabawny
  • Media społecznościowe
  • Dobry śmiech
  • NewsCred
Sieć dobrych wiadomości

Opisywany produkt

16 grudnia 2018 Blog założycieli

Wybierz swoje wiadomości

Wybierz swoje wiadomości Wybierz kategorię Dobre rozmowy Dobre życie Dobry biznes Dobry Zdrowie GNN Podcast Wszystkie wiadomości USA Świat Inspirujące zwierzęta Śmiech Dobra Ziemia Bohaterowie Dzieci Samopomoc Założyciele Blog Nauka Zdrowie Sztuka i rozrywka Gwiazdy Sport Religia Recenzje w domu Biznes Najlepsze filmy Español Dobre gryki Tego dnia W historii Cytat dnia 13 marca 2018 Blog założycieli